O nama

9898989876544
kop1
POVIJEST TVRTKE

Trgovačko društvo Istrakop d.o.o. osnovano je 1990. godine,dok je obrt bio registriran još 1985. Godine, kada smo započeli sa radovima . Registrirani smo za građevinarstvo, trgovinu i usluge, no u prvom redu vršimo poslove u građevinarstvu što se i vidi iz popisa radova. Sjedište društva je u Poreču, Partizanska 4/1, u vlastitom poslovnom prostoru.

kop3
VIZIJA TVRTKE

Svoje poslovanje većinom obavljamo na području Istarske i Primorsko goranske županije.

U većini slučajeva smo samostalni nositelji poslova, radovi izlecitiranih na javnim natječajima ,te ugovaramo poslove i direktno sa glavnim naručiteljima-investitorom i  na pozivnim natječajima.

Ponekad ugovaramo radove i većeg obima od svojih vlastitih  mogućnosti, najčešće u visokogradnji, ali u tom slučaju radove uspješno odrađujemo sa nama već poznatim kooperantima.

Radimo sve vrste poslova u niskogradnji i u visokogradnji, a naši inženjeri na gradilištima su stručni i svojim iskustvom pružaju ozbiljnost, poslovnost i kvalitetu u odrađivanju i najsloženijih zadataka.

kop2
NAŠ CILJ

Prvenstveni cilj društva uvijek je bio poštivanje ugovornih obveza, rokova i kvalitete izvođenja radova, stalno usavršavanje i doškolovanje djelatnika, poštivanje njihove sigurnosti na radu, te sigurnosti ostalih suradnika, uz poštivanje svih zakonskih propisa,a radove obavljamo sa uvijek najnovijom i najsigurnijom tehnologijom opreme ,koja je uvijek atestirana prije korištenja.

kop4
KADAR TVRTKE

Zaposleni kadar je kvalitetan i neophodan za samostalan rad društva.

Društvo zapošljava 60-ak stalnih djelatnika uz stalno dopunjavanje prema potrebi tržišta, sa 5 kvalitetnih inženjera i ostale djelatnike različitih profila osposobljene za rad na građevinskoj mehanizaciji i za rad na siguran način prema vrsti zanimanja.

Namjera društva je zadržati čvrstu i stabilnu jezgru, uz neprestan rast sa sigurnošću , praćenje novih tehnologija i nabavu najkvalitetnije opreme čime zadovoljavamo stalne potrebe na tržištu.

team1
Generalni direktor tvrtke Istrakop d.o.o.

Branko Kovačić

Generalni direktor
team 2

Mauro Kovačić

Dipl. ing. građ.